Knjige
NAKLADA CVRČAK
Put kroz Hrvatsku
Knjiga
Knjiga je bogato ilustrirana s više od 500 fotografija, ilustracija i tekstova, rad profesionalnih fotografa, akademskih ilustratora i nagrađivanih tekstopisaca što je čini jedinstvenim izdanjem. Namijenjena je u prvom redu mladeži uzrasta do 15 godina, no i starija populacija naći će čitav niz zanimljivih i manje poznatih detalja, pa je zapravo knjiga kao i njezini čitatelji – bezvremena.
Cijena:
19,78 €
Šifra: PUTKH1
Ključne riječi:  knjige  hrvatska
NAKLADA CVRČAK
NAKLADA CVRČAK
Izuzetno smo ponosni predstaviti Vam naš najnoviji proizvod, Put kroz Hrvatsku, riznica znanja o našoj domovini. Izdanje je prvi dio knjige odabranih zanimljivosti o našoj prekrasnoj zemlji, nastalo u suradnji s eminentnim poznavaocima Lijepe naše. Ne samo da knjiga donosi razne detalje bogate povijesti Hrvatske još od doba Krapinskog pračovjeka, Rimljana, Turaka, pa sve do današnjih dana, već čitatelja vodi na uistinu nezaboravno putovanje kroz sve znamenitosti i zanimljivosti jedne od najljepših zemalja svijeta.

Gotovo da se može reći da je nit vodilja naše knjige svi detalji o Hrvatskoj koje dosad niste znali, od najstarije masline, preko činjenice da je općina Gospić veća od Berlina, do autohtonih proizvoda, jela, lokalnih tradicionalnih običaja, starih zanata, endemskih životinjskih i biljnih vrsta. Na izuzetno zanimljiv način opisane su legende, zanimljivosti iz bogate povijesti svih dijelova Hrvatske, a istovremeno Put kroz Hrvatsku izvrstan je vodič kroz bogatu kartu sadašnjih događanja, festivala, sajmova, pučkih zabava, fešti i zbivanja koje jednostavno ne smijete propustiti ukoliko se nađete na nekom od brojnih mjesta koje smo naveli u knjizi. Kroz slike i priče predstavljene su sve prirodne ljepote Hrvatske, od nacionalnih parkova, parkova prirode, gradova s brojnim spomenicima kulture i svjedocima burnih prošlih, ali i onih ne tako davnih vremena, te rudna, a posebno vodna bogatstva. Ono što našu knjigu dodatno čini posebnom su vrijedno sakupljeni kurioziteti, neobičnosti i priče o samim Hrvatima, iznimnim sportskim dostignućima, bogatoj turističkoj ponudi, već široko poznatoj gostoljubivosti i svemu onom čime biste se i sami voljeli pohvaliti pred nekim kome predstavljate svoju zemlju.

Knjiga je bogato ilustrirana s više od 500 fotografija, ilustracija i tekstova, rad profesionalnih fotografa, akademskih ilustratora i nagrađivanih tekstopisaca što je čini jedinstvenim izdanjem.

Namijenjena je u prvom redu mladeži uzrasta do 15 godina, no i starija populacija naći će čitav niz zanimljivih i manje poznatih detalja, pa je zapravo knjiga kao i njezini čitatelji – bezvremena.

Tvrdi luksuzni uvez, 136 bogato ilustriranih strana, vrhunski tisak. Prigodna je kao poklon ali i vrijedan primjerak kućne biblioteke.

autor: Davor Kostanjevac, Sandra Krmek
format: A4 položeni
uvez: meki
broj strana: 136
POVEZANI PROIZVODI
POVEZANI PROIZVODI
Hrvatski kraljevi
Knjiga
14,90 €
Hrvatski kraljevi
Knjiga
14,90 €