Predvježbe pisanja sa samoljeplnivim zadacima 5-7 godina

-20%

Predvježbe pisanja sa samoljeplnivim zadacima 5-7 godina

31,99 kn

Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima Cvrčak je kreirao ovu crtančicu koja je namijenjena djeci i njihovim odgajateljima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 5-7 godina i potiču razvoj grafomotorike.

SKU: ccrtsz Kategorije: , Oznake: , ,
Vidi košaricu

Opis

Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima Cvrčak je kreirao vježbenicu koja je namijenjena djeci i njihovim odgajateljima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Zadaci su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 5-7 godina i potiču razvoj grafomotorike.

Važno je da rješavanje zadataka bude igra u kojoj će se djeca moći slobodno izraziti i osjetiti veselje zbog razvoja vlastitih sposobnosti. Potrebno je slijediti osobitosti svakoga djeteta, jer među djecom iste dobi može biti znatna razlika u stupnju razumijevanja i znanja, ali je prije svega važno da dijete bude veselo zbog učenja i razvijanja svojih sposobnosti.

S tim na umu i sa stavom da učenje treba biti veselje, tim iskusnih pedagoga, logopeda i dizajnera kreirao je ovu vježbenicu kako bi budući đaci ušli spremni u jedno od najljepših razdoblja u njihovim životima.

autor: Neda Gugo Crevar prof. logoped

format: A4

uvez: klamano

broj strana: 32

Dodatne informacije

Težina 0.1 kg

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Predvježbe pisanja sa samoljeplnivim zadacima 5-7 godina”

Upravo ste dodali ovaj artikl u košaricu: