Komplet za predškolu 4-6 godina

Komplet za predškolu 4-6 godina

99,99 kn

Iskoristite jedininstvenu prigodu i nabavite Cvrčkov komplet predškola 4-6 godina za vašeg mališana po sniženoj cijeni od 99.99 kn i uštedite 75kn.

SKU: cvkk2 Kategorije: , Oznaka:
Vidi košaricu

Opis

Iskoristite jedininstvenu prigodu i nabavite Cvrčkov komplet predškola 4-6 godina za vašeg mališana po sniženoj cijeni od 99.99 kn i uštedite 90 kn.

Kako bi se vaši mališani što bolje pripremili za izazove škole koja je pred vratima Cvrčak je složio komplet za predškolu 4-6 koji sadrži cvrčkovu promatranku, edukativnu bojanku, pripremu za školu 4-6, bilježnicu te edukativni cd-e. Komplet je namijenjen djeci i njihovim odgajateljima, roditeljima i svima koji se žele pridružiti djetetu na putu igre, zabave i učenja. Materijali su usklađeni sa sposobnostima djece u dobi od 4-6 godina i potiču razvoj percepcije, grafomotorike, mišljenja i znanja o svijetu u kojem živimo.

Važno je da rješavanje zadataka bude igra u kojoj će se djeca moći slobodno izraziti i osjetiti veselje zbog razvoja vlastitih sposobnosti. Potrebno je slijediti osobitosti svakoga djeteta, jer među djecom iste dobi može biti znatna razlika u stupnju razumijevanja i znanja, ali je prije svega važno da dijete bude veselo zbog učenja i razvijanja svojih sposobnosti.

S tim na umu i sa stavom da učenje treba biti veselje, tim iskusnih pedagoga, logopeda i dizajnera kreirao je ove radne listove kako bi budući đaci ušli spremni u jedno od najljepših razdoblja u njihovim životima.

 

autor: GRUPA  AUTORA

Dodatne informacije

Težina 0.6 kg

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Komplet za predškolu 4-6 godina”

Upravo ste dodali ovaj artikl u košaricu: