Učenje srcem: Kako prepoznati i izraziti osjećaje (za djecu 6-8 g.)

-20%

Učenje srcem: Kako prepoznati i izraziti osjećaje (za djecu 6-8 g.)

39,92 kn

Vježbenica sadrži edukativne materijale kojima je cilj potaknuti emocionalnu i socijalnu kompetentnost djece od 6 do 8 godina

SKU: cvuso1 Kategorija: Oznake: , , ,
Vidi košaricu

Opis

Vježbenica sadrži edukativne materijale kojima je cilj potaknuti emocionalnu i socijalnu kompetentnost djece od 6 do 8 godina kroz tri područja:

  1. učenje prepoznavanja emocija
  2. učenje izražavanja i samoregulacije emocija
  3. poticanje razvoja empatije i socijalnih vještina (ljubičasti dio)

U zadnjem dijelu knjižice nalaze se upute i savjeti odraslima kako pomoći djeci u razvoju njihovih emocionalnih i socijalnih kompetencija.

Edukativni materijali Učenju srcem: temelje se na likovnom izražavanju djece, a mogu se koristiti u individualnom ili grupnom radu s djecom.  Mogu ih koristiti roditelji, odgojitelji, učitelji, stručni suradnici i svi oni koji rade s djecom.

S obzirom da pri rješavanju zadataka nema točnih i pogrešnih odgovora važno je djeci osigurati slobodu emocionalnih doživljaja te poštivati i uvažavati njihove različitosti.

Djeci koja imaju slabije razvijene grafomotoričke vještine ili ne vole crtati, treba omogućiti učenje o osjećajima kroz razgovor, pokret ili dramski izričaj.

Ilustracije edukativnih materijala u kojima su djeca različitih rasa i djeca s teškoćama u razvoju (dijete s ugrađenom umjetnom pužnicom, dijete u invalidskim kolicima, dijete s oštećenjem vida) mogu biti poticaj za edukaciju o prihvaćanju različitosti, toleranciji i međusobnom uvažavanju.

autori: mr.sc. Mirjana Šprajc Bilen i Sandra Smiljić

format: 21×29,7

uvez: klamano

Dodatne informacije

Težina 0.150 kg
Dimenzije 29.7 × 21 cm

Recenzije

Još nema recenzija.


Budite prvi koji će recenzirati “Učenje srcem: Kako prepoznati i izraziti osjećaje (za djecu 6-8 g.)”

Upravo ste dodali ovaj artikl u košaricu: