DOSTAVA
NAKLADA CVRČAK
Rokovi isporuke
Naručeni proizvodi isporučuju se najkasnije u roku 5 radnih dana od vidljive uplate na računu prodavatelja. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvoda više nema, prodavatelj je dužan odmah obavijestiti kupca, a kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku. U rokove za isporuku ne računaju se:
› dan prijema narudžbe / zahtjeva
› vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese kupca
› vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje prodavatelj nije kriv
› neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka
U slučaju da se naručeni proizvod plaća pouzećem, prodavatelj će pristupiti isporuci robe po gore navedenim rokovima koji teku od potvrde narudžbe, a kupac je dužan izvršiti uplatu prilikom preuzimanja proizvoda.
Dostava na željenu adresu
Dostava na željenu adresu vrši se unutar 3 – 5 radnih dana od vidljive uplate. Dostava se izvršava do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Uslugu dostave paketa za web shop rade tvrtke Mail Boxes te iznimno Hrvatska pošta. Dostava se izvršava svakim radnim danom do 16 sati. Pakete izvan Republike Hrvatske dostavlja Hrvatska pošta. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na dostavnoj adresi, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke ili primatelja kontaktira telefonski radi daljnjeg dogovora.
Cijene dostave
Troškovi dostave proizvoda priopćavaju se prilikom naručivanja kod svakog pojedinog proizvoda, te ukupni troškovi dostave u slučaju naručivanja više proizvoda. Cijena dostave proizvoda unutar Republike Hrvatske je 4,50 € (33,90 kn) te je zasebno istaknuta na maloprodajnom računu. Za narudžbe u zemlje izvan Republike Hrvatske dostava je 25,00 € (188,36 kn). Cijena dostave proizvoda također je zasebno istaknuta na ponudi i maloprodajnom računu.
Iznimno, u sklopu određenih prodajno-promotivnih akcija, cijena dostave neće se zaračunavati, a o čemu će potrošači biti na više mjesta i pravovremeno obavješteni. U cijene proizvoda vrijednosti iznad 40,00 € (301,38 kn) uključeni su troškovi dostave u Republici Hrvatskoj dok se za proizvode vrijednosti manje od 40,00 € (301,38 kn) dostava naplaćuje 4,50 € (33,90 kn) u Republici Hrvatskoj. Za narudžbe u zemlje izvan Republike Hrvatske dostava je 25,00 € (188,36 kn).
Uvjeti preuzimanja dostave
Opcija plaćanja prilikom preuzimanja omogućuje vam da račun podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.
Plaćanje platnim karticama
Svi proizvodi zapakirani su u transportnu ambalažu na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Prilikom preuzimanja proizvoda svaki je kupac dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavljaču, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu koju dostavljač uzima kao potvrdu o preuzimanju.