NAČIN PLAĆANJA
NAKLADA CVRČAK
Proizvodi se naručuju odabirom i popunjavanjem elektronskog formulara (obrasca za narudžbu), telefonskim putem ili e-mailom. Kupac može naručiti proizvod kao neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe.
Plaćanje naručenih proizvoda moguće je obaviti na sljedeće načine:
› Virmanom / internet bankarstvom
› Pouzećem / gotovinom prilikom preuzimanja
› Platnim karticama
Plaćanje virmanom / internet bankarstvom
Odabirom opcije plaćanja virmanom (općom uplatnicom) ili internet i mobilnim bankarstvom prilikom narudžbe proizvoda, na svoju ćete e-mail adresu primiti podatke potrebne za izvršenje uplate u vidu ponude za plaćanje. U poziv na broj potrebno je navesti broj narudžbe, a plaćanje se vrši na IBAN: HR6423400091140188778, Privredna banka Zagreb d.d.. Ponuda za plaćanje smatra se ugovorom na daljinu. Više informacija o obvezama prodavatelja i pravima kupca u ugovoru na daljinu pročitajte u Uvjetima korištenja.
Ukoliko kupac nije primio podatke potrebne za izvršenje uplate, odnosno nije dobio obavijest da je ugovor sklopljen nakon završenog procesa naručivanja, sugerira se provjeriti:
(1) je li poruka u Junk / Spam / Otpad / Trash folderu ili
(2) je li sandučić ili inbox pun
Proces isporuke (dostave) na navedenu adresu počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.
Plaćanje pouzećem / gotovinom prilikom preuzimanja
Opcija plaćanja prilikom preuzimanja omogućuje vam da račun podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.
Plaćanje platnim karticama
Plaćanje platnim karticama (American express, Diners, Mastercard) moguće je jednokratno ili obročno. Prilikom kartičnog plaćanja, sustav će Vas prebaciti na T-Com PayWay sustav za plaćanje. Na stranici T-com PayWay sustava odaberite vrstu kartice kojom plaćate i unesite tražene podatke. Kad potvrdite kupnju, vidjeti ćete potvrdu o svojoj narudžbi koja će biti poslana na vašu e-mail adresu. Koristimo se sustavom predautorizacije kreditnih kartica: dok ne ustvrdimo da je naručeni proizvod raspoloživ, transkacija neće biti provedena, ali će sredstva na Vašoj kartici biti "rezervirana", do potvrde ili otkazivanja transakcije. T-com PayWay sustav poslat će vam potvrdu na e-mail o autorizaciji vaše kartice za navedeni iznos. Radi vaše zaštite PayWay sustav ne dopušta nam naplatu većeg iznosa od autoriziranog niti uvid u broj vaše kreditne kartice.