SIGURNOST ONLINE KUPOVINE
Mnogi korisnici interneta još uvijek se ne osjećaju sigurno prilikom online naručivanja i kupovine. Ovim putem želimo istaknuti jamstva koja vam naša tvrtka garantira kod kupnje naših proizvoda.
Naši proizvodi su kvalitetni i "domaći"
Proizvodi koje nalazite i pretražujete u našem shopu većinom su "domaći". Pisali su ih hrvatski autori, ilustrirali hrvatski ilustratori i tiskane su u hrvatskim tiskarama. Prilikom stvaranja proizvoda za djecu, zajedno sa svojim partnerima pazimo na visoku kvalitetu – tekstova, ilustracija, dizajna, ali i opreme, uveza i tiska proizvoda. Ukratko, za naše knjigice i druge proizvode garantiramo visoku kvalitetu.
Pojednostavljeni i sigurni načini plaćanja
Kod naručivanja naših proizvoda, plaćanje se vrši na tri najsigurnija načina nad kojima imate potpunu kontrolu. Platiti možete virmanski, odnosno internet bankarstvom pri čemu naša tvrtka, niti bilo koja treća strana, nema uvid u vaše osobne financijske podatke. Drugi način je plaćanje prilikom preuzimanja paketa, kada gotovinom podmirujete račun dostavljaču. Prilikom kupnje platnom karticom preusmjeravamo vas na stranicu pružatelja usluge procesiranja i naplate kartica koji te podatke pohranjuje u skladu s PCI DSS certifikacijom, najvišim stupnjem zaštite i čuvanja povjerljivih podataka i u skladu s odredbama važećih zakona u RH.
Imate pravo na povrat robe i novca
Ipak, ako niste zadovoljni naručenim, kupljeni proizvod možete vratiti u roku od 14 dana. Naše ljubazne zaposlenice s razumijevanjem će vas uputiti u proces povrata robe i novca. Više detalja vezanih uz povrat svakako pročitajte na stranici Uvjeti korištenja.
Otvorena komunikacija i dostupnost
Naše ljubazne zaposlenice pristupačne su vam i dostupne i za sva druga pitanja. Molimo vas da nas kontaktirate na neki od spomenutih brojeva koje ćete pronaći na poveznici Kontakt.
Nema zlouporabe osobnih podataka
Osobne podatke koje unosite u obrazac za narudžbu obvezujemo se koristiti isključivo u poslovne svrhe te u svrhu poboljšanja vašeg korisničkog iskustva. Više o čuvanju privatnosti osobnih podataka možete pročitati na stranici Zaštita osobnih podataka.
Poštujemo Zakon Republike Hrvatske o zaštiti potrošača
Tvrtka NAKLADA CVRČAK obrt za izdavanje knjiga, usluge i trgovinu koja je vlasnica stranice www.cvrcak.hr, djeluje sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, zakonu Republike Hrvatske kojim se štite osnovna prava potrošača pri kupnji proizvoda i usluga, kao i pri drugim oblicima stjecanja proizvoda i usluga na tržištu. Dijelove zakona vezane uz naš web shop možete pogledati u Uvjetima korištenja.