O nama

O Cvrčku

Čuli ste priču o Cvrčku i Mravu. Mrav je radio cijelo ljeto, a Cvrčak se zabavljao. Kad je došla zima Mrav je imao punu kuću hrane, a Cvrčak je ostao gladan i bez krova nad glavom. To nara vno nije priča o našem Cvrčku, jer naš je Cvrčak jedan posve drugačiji svat. On je vrijedan, veseo i marljiv momak koji ima važnu jednu misiju – pomoći školarcima i predškolskoj djeci da što lakše savladaju gradivo i steknu za život važna znanja.

Pozivamo vas da prošećete Cvrčkovom web stranicom, pogledate što Cvrčak nudi i dobro se zabavite uz kviz ili neku od popularnih Cvrčkovih igara. Ne zaboravite nas posjetiti i na Facebooku, a ako imate neko pitanje slobodno ga postavite jer Cvrčak sigurno zna odgovor.

Naklada Cvrčak osnovana je 2004. godine i od tada smo izdali niz priručnika za učenje koji su već mnogim mališanima pomogli da savladaju gradivo.

Autori naših izdanja su iskusni učitelji, pedagozi, logopedi i ostali stručnjaci. U naše vježbenice osim osnovnih zadataka redovito uvrštavamo i pokoji teži zadatak kako bi naprednija djeca, a takvih je sve više, zadovoljila svoju žeđ za znanjem.

Ukratko, trudimo se da mališanima školske i predškolske dobi ponudimo optimalan omjer učenja i zabave.

“ Zbog svega toga Cvrčak je postao popularan među djecom pa smo s
pravom ponosni na naš moto: Cvrčak – prijatelj đaka.